รหัสวิชา : 730-351
ชื่อวิชา : การแปรรูปผลิตภัณฑ์ประมง 1
Subject Name : Processing of Fishery Products I

รหัสวิชา : 730-351    ชื่อวิชา : การแปรรูปผลิตภัณฑ์ประมง 1   Processing of Fishery Products I
    ปีการศึกษา : 2559   ภาคการศึกษา : 1

Food Processing Technology; Principle and Practice1990Fellows P  Link
Principle of Food Science Part 2: Physical Principle of Food Preservation1975Fennema O R  -
Fish Processing Technology1992Hall G M  Link
Principle of Food Processing1997Heldman D R  -


Fellows P.1990.Food Processing Technology; Principle and Practice.Ellis Horwood.New York.
Fennema O R.1975.Principle of Food Science Part 2: Physical Principle of Food Preservation.
Hall G M.1992.Fish Processing Technology.VCH Publishers.Inc.New York.
Heldman D R.1997.Principle of Food Processing.