รหัสวิชา : 730-355
ชื่อวิชา : เคมีอาหารสำหรับผลิตภัณฑ์ประมง
Subject Name : Food Chemistry for Fishery Produc

รหัสวิชา : 730-355    ชื่อวิชา : เคมีอาหารสำหรับผลิตภัณฑ์ประมง   Food Chemistry for Fishery Produc
    ปีการศึกษา : 2559   ภาคการศึกษา : 1

เคมีอาหาร2549นิธิยา รัตนาปนนท์  Link
ผลิตภัณฑ์ประมงของไทย2545มัทนา แสงจินดาวงษ์  Link
Fish and Fishery Products1995Ruiter A  Link
Food Microbiology1995Adams M R  Link
Handbooks of Food Preservation1999Rahman M S  Link
Food Lipids2002Akoh C C  Link
Food additives2000Branen A L D  Link
Food Chemistry1996Fennema O W  -
Food shelf life stability2001Eskin N A M  Link
Laboratory Manual on Analytical Methods and Procedures Fish and Fish Products1992Katsutoshi M  -
Shelf-life extension of fresh fish: A Review1988Pedrosa–Menabrito A  -


นิธิยา รัตนาปนนท.์ 2549.เคมีอาหาร.กรุงเทพฯ : โอเดียนสโตร.์
มัทนา แสงจินดาวงษ์.2545.ผลิตภัณฑ์ประมงของไทย.สำนักพิมพ์มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์, 323 หน้า.
Ruiter A.1995.Fish and Fishery Products. CBS International, UK.pp.387.
Adams M R.1995.Food Microbiology. The Royal Society of Chemistry,Cambridge.pp.156-251.
Rahman M S.1999.Handbooks of Food Preservation.Marcel Dekker, New York.
Akoh C C.2002.Food Lipids.Marcel Dekker.
Branen A L D.2000.Food additives.
Fennema O W.1996.Food Chemistry.Marcel Dekker, Inc.New York.
Eskin N A M.2001.Food shelf life stability.CRC Press.Boca Raton, Florida.
Katsutoshi M.1992.Laboratory Manual on Analytical Methods and Procedures Fish and Fish Products.
Pedrosa–Menabrito A.1988.Shelf-life extension of fresh fish: A Review.