รหัสวิชา : 712-461
ชื่อวิชา : เทคโนโลยีบรรจุภัณฑอาหาร
Subject Name : Food Packaging Technology

รหัสวิชา : 712-461    ชื่อวิชา : เทคโนโลยีบรรจุภัณฑอาหาร   Food Packaging Technology
    ปีการศึกษา : 2558   ภาคการศึกษา : 1

Food Processing Technology [electronic resource] : Principles and Practice2000Fellows, P  -
Food Packaging Principles and Practice2006Robertson, G.L.  Link
Food Packaging Science and Technology2008Lee, D.S.  Link
การบรรจุอาหาร2550งามทิพย์ ภู่วโรดม  Link
Food Processing Handbook2006Brennan, J.G.  Link
Food Science1995Potter, N.and Hotchkis, H.  -


Fellows, P.2000. Food Processing Technology [electronic resource] : Principles and Practice, 2nd ed.Woodhead Publishing Limited.Cambridge, England.
Robertson, G.L.2006.Food Packaging Principles and Practice.
Lee, D.S..2008.Food Packaging Science and Technology.
งามทิพย์ ภู่วโรดม. 2550. การบรรจุอาหาร. บริษัท เอส.พี.เอ็ม.การพิมพ์ จํากัด. กรุงเทพมหานคร.
Brennan, J.G.(Ed).2006.Food Processing Handbook. Wiley-VCH Verlag GmbH & Co.KGsA, Weinheim, Germany.
Potter, N.and Hotchkis, H. 1995. Food Science, 5th edition. Chapman and Hall, USA.