รหัสวิชา : 712-461 ชื่อวิชา : เทคโนโลยีบรรจุภัณฑอาหาร Food Packaging Technology
ปีการศึกษา : 2558 ภาคการศึกษา : 1
Fellows, P.2000. Food Processing Technology [electronic resource] : Principles and Practice, 2nd ed.Woodhead Publishing Limited.Cambridge, England.
Robertson, G.L.2006.Food Packaging Principles and Practice.
Lee, D.S..2008.Food Packaging Science and Technology.
งามทิพย์ ภู่วโรดม. 2550. การบรรจุอาหาร. บริษัท เอส.พี.เอ็ม.การพิมพ์ จํากัด. กรุงเทพมหานคร.
Brennan, J.G.(Ed).2006.Food Processing Handbook. Wiley-VCH Verlag GmbH & Co.KGsA, Weinheim, Germany.
Potter, N.and Hotchkis, H. 1995. Food Science, 5th edition. Chapman and Hall, USA.