รหัสวิชา : 712-461
ชื่อวิชา : เทคโนโลยีบรรจุภัณฑ์อาหาร
Subject Name : อาหาร Food Packaging Technology

รหัสวิชา : 712-461    ชื่อวิชา : เทคโนโลยีบรรจุภัณฑ์อาหาร   อาหาร Food Packaging Technology
    ปีการศึกษา : 2559   ภาคการศึกษา : 1

Food Processing Technology [electronic resource] : Principles and Practice2000Fellows P  Link
การบรรจุอาหาร2550งามทิพย์ ภู่วโรดม  Link
Food Processing Handbook2006Brennan J G  Link
Handbook of Food Preservation2007Rahman M S  Link
Food Packaging Principles and Practice2006Robertson G L  Link
Food Packaging Science and Technology2008Lee DS  Link
Food Science1995Potter N  ,Hotchkis H  Link
Egg Science and Technology1997Stadelman WJ  ,Cotterill O J  Link
Hen eggs: Their basic and applied science1997Yamamoto T  ,Juneja L R  -


Fellows P.2000.Food Processing Technology [electronic resource] : Principles and Practice.2nd ed.Woodhead Publishing Limited.Cambridge, England.
งามทิพย์ ภู่วโรดม.2550.การบรรจุอาหาร.บริษัท เอส.พี.เอ็ม.การพิมพ์จํากัด.กรุงเทพมหานคร.
Brennan J G.2006.Food Processing Handbook.Wiley-VCH Verlag GmbH & Co.KGsA, Weinheim, Germany.
Rahman M S.2007.Handbook of Food Preservation.2nd Ed.CRC Press.Boca Raton, FL, USA.
Robertson G L.2006.Food Packaging Principles and Practice.
Lee DS.2008.Food Packaging Science and Technology.
Potter N, Hotchkis H.1995.Food Science. 5th edition.Chapman and Hall, USA.
Stadelman WJ, Cotterill O J.1997.Egg Science and Technology.4th ed.Food Products Press.New York.
Yamamoto T, Juneja L R,Hatta H, Kim M. 1997.Hen eggs: Their basic and applied science.CRC Press.Tokyo.